2 oktober 2020 Uncategorized 0

De wijzer geeft een overzicht van de te realiseren condities bij implementatie, inbedding en borging van het gebruik van de digitale woningtoegang met Telelock.

Archipel Thuis heeft alle cliënten waar men een sleutel van in beheer had voor de ongeplande zorg en personenalarmering geïnformeerd dat men het niet langer verantwoord acht om sleutels van cliënten in beheer te hebben. Cliënten konden kiezen tussen twee alternatieven: een gecertificeerde sleutelkluis of het Telelock systeem voor een digitale woningtoegang.

In deze implementatiewijzer worden alle activiteiten beschreven die men moet uitvoeren om op een systematische en verantwoorde wijze deze nieuwe werkwijze te implementeren.

Ontwikkeld in een project van Precies! en geschreven door Sabine Veldhuijzen, projectleider en kwaliteitsmedewerker bij Archipel Thuis en Toon van de Looy, projectleider Precies!.

Download de implementatiewijzer hier.

De collega organisaties in Zuidoost Brabant in deze projectgroep: Archipel Thuis St. Anna ZorggroepBuurtzorg NederlandJoris ZorgStichting Land van Horne – Thuis in zorgZorg in OktoberVitalis WoonZorg GroepValkenhofZuidZorgCentrale24GGzEKBO-Brabant, “Oud is in” Tjerk de VriesTelelock met afstand de beste.