Bezoek onze Contact pagina voor onze algemene voorwaarden en/of privacy reglement
Monique Kemner
Projectleider | zorginnovatie | manager non-profit | (wijk)verpleegkundige | workshops | eHealth
Monique heeft een uitgebreide achtergrond in de zorg. Van oorsprong is zij opgeleid als verpleegkundige en later heeft zij meerdere managementfuncties in de zorg vervuld. Monique werkte als manager bij een van de eerste zorgcentrales van Nederland. ‘Mijn passie ligt bij innovatie en verpleging, omdat het machtig is als je mensen kunt helpen hun zelfstandigheid terug te krijgen. Want dat is verpleging: zorgen dat de cliënt het weer zo snel mogelijk zelf kan doen, daar waar mogelijk. eHealth helpt hierbij.’ Integratie van eHealth in het primair proces staat voor haar centraal. Haar uitgebreide ervaring in de zorg helpt haar; ze begrijpt de praktijk en kan eindgebruikers makkelijk meenemen in ontwikkeling en innovatie. Daarnaast ligt haar kracht in co-creatie, groepsprocessen begeleiden en het gebruiken van Service Design tools daarbij.

Neem contact met me op via 06 5244 4332
John Rietman
Zorginnovator en - ondernemer, veranderkundige, projectleider en programmaleider eHealth.
John is al ruim 25 jaar werkzaam in de zorg, in diverse functies op het terrein van management, kwaliteit, innovatie en ketenzorg. Hij is een expert op het gebied van eHealth. Hij was een van de initiatiefnemers van de implementatie van Leefstijlmonitoring en in 2010 winnaar van ‘Het Beste Zorgidee’ betreffende de inzet van beeldzorg. John is een zorginnovator in hart en nieren met grote betrokkenheid voor de kwaliteit van de zorg, die zich onvermoeibaar inzet om verbeteringen in de zorg tot stand te brengen. John staat voor betrokkenheid, creativiteit en doorzettingsvermogen. Hij is helder, concreet en weet mensen mee te krijgen in zijn ideeën.

Neem contact met me op via 06 5266 9377
Toon van de Looy
Zorginnovator en ondernemer
Vanaf 2004 heeft Toon zijn bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van zorg op afstand in Nederland. Deze kennis en ervaring, is de basis geweest van onze huidige visie en werkwijze bij het toepassen van eHealth en innovatie binnen de zorg. De kracht van Kodiezijn is volgens hem 'dat we zijn wie we zeggen en we doen wat we beloven. We begrijpen wat “de bedoeling is” in de zorg, voor de cliënt, de hulpverleners en het management! Daar ben ik trots op!' De belangrijkste succesfactor bij de ontwikkeling en implementatie van eHealth - de betrokkenheid van cliënten en medewerkers- staat hierbij centraal voor Toon.

Neem contact met me op via 06 5244 4333
Gerard van Glabbeek
Co-designer en partner bij Kodiezijn V.O.F. | Creatief en ondernemend | Auteur | 15 jaar ervaring met eHealth
Mijn creativiteit en ondernemerschap drijven mijn passie om verandering te laten ontstaan in zorgland.Met mijn uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van eHealth help ik anderen. Als adviseur en projectmanager zorginnovaties realiseerde ik een stijging van zowel kwaliteit van zorg als productiviteit. "Ik ervaar veel meer rust" vertelde de nachtzuster Kernthema's: - "Social Learning" - Auteur Studieboeken Zorg en Technologie - Sociale innovatie - Participatievraagstukken - Verander management - Service Design - Kwaliteitsmanagement bij het toepassen van ICT Technologie in het zorgproces - ICT (in de zorg) - Projectmanagement - Logistieke en administratieve processen in zorg en ICT

Neem contact met me op via 06 5244 4064
Bezoek onze Contact pagina voor onze algemene voorwaarden en/of privacy reglement